21/09/2018 11/10/2018 Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, διοργανώνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το Δ’ Θεολογικό Συνέδριο με γενικό θέμα “Η Θεολογία στην Τουρκοκρατία”. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιερόθεου Α΄Επισκόπου Αθηνών. Το απόγευμα της ίδια ημέρας θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου,...
21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:04

Δ΄ Θεολογικό Συνέδριο Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Δ΄ Θεολογικό Συνέδριο Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου

Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, διοργανώνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το Δ’ Θεολογικό Συνέδριο με γενικό θέμα “Η Θεολογία στην Τουρκοκρατία”.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιερόθεου Α΄Επισκόπου Αθηνών.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου, αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός και την επομένη (30/9) θα τελεστεί αρχιερατικό συλλείτουργο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων