05/11/2018 05/11/2018 Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ξεκινούν οι εβδομαδιαίες συνάξεις με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο. Όπως κάθε χρόνο, οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης, την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 10:37

Ι.Μ. Ναυπάκτου: Έναρξη συνάξεων ανδρών και γυναικών

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ναυπάκτου: Έναρξη συνάξεων ανδρών και γυναικών

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ξεκινούν οι εβδομαδιαίες συνάξεις με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο.

Όπως κάθε χρόνο, οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσης, την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα τελεσθεί ο Αγιασμός της ενάρξεως των εβδομαδιαίων Συνάξεων, ανδρών και γυναικών, που γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο και στις ενορίες της περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων