16/04/2019 16/04/2019 Κείμενο με τίτλο “Αποστολική Παράδοση και Αποστολική Διαδοχή στο μυστήριο της Εκκλησίας” συνέγραψε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Ο Σεβασμιώτατος τονίζει ότι σκοπός του κειμένου είναι ότι: “κατά καιρούς αναφύονται διάφορα εκκλησιολογικά θέμα­τα λόγω συγχρόνων προβλημάτων και επιδιώκεται να αντιμετω­πι­σθούν και να λυθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, καί στίς ημέρες...
16 Απριλίου, 2019 - 17:31

Αποστολική Παράδοση και Αποστολική Διαδοχή στο μυστήριο της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Αποστολική Παράδοση και Αποστολική Διαδοχή στο μυστήριο της Εκκλησίας

Κείμενο με τίτλο “Αποστολική Παράδοση και Αποστολική Διαδοχή στο μυστήριο της Εκκλησίας” συνέγραψε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Ο Σεβασμιώτατος τονίζει ότι σκοπός του κειμένου είναι ότι: “κατά καιρούς αναφύονται διάφορα εκκλησιολογικά θέμα­τα λόγω συγχρόνων προβλημάτων και επιδιώκεται να αντιμετω­πι­σθούν και να λυθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, καί στίς ημέρες μας αναφύονται εκκλησιολογικά ζητήματα και διατυπώ­νονται πολλές απαντήσεις”.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων