11/01/2021 11/01/2021 Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία από τον π. Ελευθέριο Κουτσαυτάκη και τον Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως π. Γεώργιο Πολυχρονιάδη. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, όπως επιβάλλουν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που θέτει η πολιτεία, η Θεία Χάρις όμως η απορρέουσα από...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 20:33

Ασφαλή πορεία όσοι πορεύονται με το Φως του Χριστού

Διαδώστε:
Ασφαλή πορεία όσοι πορεύονται με το Φως του Χριστού

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία από τον π. Ελευθέριο Κουτσαυτάκη και τον Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως π. Γεώργιο Πολυχρονιάδη.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, όπως επιβάλλουν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που θέτει η πολιτεία, η Θεία Χάρις όμως η απορρέουσα από την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας «αγκάλιασε» στοργικά όλη την ενορία, όλους τους ενορίτες.

Ο π. Ελευθέριος Κουτσαυτάκης, στο κήρυγμά του, αμέσως μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου, αφορμώμενος από τον στίχο «ο λαός ο καθήμενος εν σκότει είδε φως μέγα» επεσήμανε, διανθίζοντας μάλιστα τον περιεκτικό λόγο του με ρήσεις σύγχρονων λογοτεχνών, τη δύναμη που έχει το Φως του Χριστού και την ασφαλή πορεία που εγγυάται σε όσους πορεύονται «εν αυτώ»!

Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων