13/04/2021 13/04/2021 Τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με ομιλητές: – τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και θέμα: «Η άρνηση των Χριστιανών απέναντι στην πανδημία – Ποιμαντική αντιμετώπιση»· και – τον αξιότιμο κ. Ιάκωβο Μαρτίδη, Ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή και θέμα: «Κορωνοϊός: Πηγή προβλημάτων ή ευκαιρία...
13 Απριλίου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 20:20

Διαδικτυακή Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με ομιλητές:

– τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και θέμα: «Η άρνηση των Χριστιανών απέναντι στην πανδημία – Ποιμαντική αντιμετώπιση»·

και

– τον αξιότιμο κ. Ιάκωβο Μαρτίδη, Ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή και θέμα: «Κορωνοϊός: Πηγή προβλημάτων ή ευκαιρία αλλαγής – Η ψυχολογική θεώρηση των δυσκολιών του πόνου και η σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Παρακολουθήστε την Ιερατική Σύναξη:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων