17/12/2020 17/12/2020 Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, εγκαινιάστηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα η λειτουργία του ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Ξηροκρήνη επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως – Λαγκαδά (στις δωδεκαώροφες πολυκατοικίες). Στην τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, καθώς και από τον κ. Αβαρλή Γεώργιο, Αντιδήμαρχο...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 19:30

Εγκαινίασε ΚΕΠ ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Εγκαινίασε ΚΕΠ ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, εγκαινιάστηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα η λειτουργία του ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Ξηροκρήνη επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως – Λαγκαδά (στις δωδεκαώροφες πολυκατοικίες).

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, καθώς και από τον κ. Αβαρλή Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την παρέμβασή του στην περιοχή και τού ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο «Υγεία», το Κοινωνικό Φαρμακείο και άλλες Κοινωνικές Δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Το Δήμαρχο υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους των δομών κοινωφελούς δράσης ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Ζέρβα για την εμβέλεια και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται σε περισσότερους από 900 άπορους ασθενείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων