28/03/2022 28/03/2022 Επίσκεψη στις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως που φιλοξενούν πρόσφυγες από τον πόλεμο της Ουκρανίας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Ευαγγελισμού. Ο Σεβασμιώτατος χάρισε δώρα σε μικρούς και μεγάλους, συζήτησε μαζί τους με τη βοήθεια του π. Γεωργίου Εμινίδη που γνωρίζει τη γλώσσα, για την πατρίδα τους,...
28 Μαρτίου, 2022 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2022 - 12:06

Επίσκεψη Μητροπολίτη Νεαπόλεως σε πρόσφυγες πολέμου από την Ουκρανία

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Νεαπόλεως σε πρόσφυγες πολέμου από την Ουκρανία

Επίσκεψη στις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως που φιλοξενούν πρόσφυγες από τον πόλεμο της Ουκρανίας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Ευαγγελισμού.

Ο Σεβασμιώτατος χάρισε δώρα σε μικρούς και μεγάλους, συζήτησε μαζί τους με τη βοήθεια του π. Γεωργίου Εμινίδη που γνωρίζει τη γλώσσα, για την πατρίδα τους, τη ζωή τους εκεί, τον πόλεμο και τον ξεριζωμό και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή της Ιεράς Μητροπόλεως.

«Όσο χρειαστεί θα είστε υπό την προστασία της Μητροπόλεώς μας«, τους διαβεβαίωσε ο Σεβασμιώτατος και τα χαμόγελα με δάκρυα ευγνωμοσύνης στόλισαν τα πονεμένα πρόσωπά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων