19/04/2019 19/04/2019 Την Παρασκευή προ των Βαΐων, 19 Απριλίου 2019, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως π. Διονύσιος Πατσάνης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Νεαπόλεως. Στο τέλος του...
19 Απριλίου, 2019 - 18:24

Ευχέλαιο στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Ευχέλαιο στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Νεαπόλεως

Την Παρασκευή προ των Βαΐων, 19 Απριλίου 2019, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως π. Διονύσιος Πατσάνης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Νεαπόλεως.

Στο τέλος του Ιερού Ευχελαίου ο Πρωτοσύγκελλος, αφού μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου, προέτρεψε τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου να συμμετάσχουν αυτές τις άγιες ημέρες στις ακολουθίες της Εκκλησίας και μοίρασε σε όλους από μία πασχαλινή λαμπάδα, ευχόμενος Καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων