15/02/2020 15/02/2020 Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το νέο έτος Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως. Ομιλητής ήταν ο κύριος Αθανάσιος Κανάκης, Αστυνόμος Β’ – Ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος ανέπτυξε εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια το θέμα «Διαδίκτυο – Ωφέλειες και Κίνδυνοι». Μετά...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 11:19

Ενημερώθηκαν για τις ωφέλειες και τους κινδύνους του διαδικτύου

Διαδώστε:
Ενημερώθηκαν για τις ωφέλειες και τους κινδύνους του διαδικτύου

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το νέο έτος Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ομιλητής ήταν ο κύριος Αθανάσιος Κανάκης, Αστυνόμος Β’ – Ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος ανέπτυξε εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια το θέμα «Διαδίκτυο – Ωφέλειες και Κίνδυνοι». Μετά την ενδιαφέρουσα εισήγηση του κ. Κανάκη, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του νέου έτους και ευχήθηκε σε όλους τους πατέρες καλή, ευλογημένη, δημιουργική και πνευματικά καρποφόρα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων