28/12/2023 29/12/2023 Μια όμορφη γιορτή, υπό την ευλογία και την έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023. Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη και καλαίσθητη κατακόμβη του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, άνοιξε με το χαιρετισμό...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 1:48

Γιορτή για τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Γιορτή για τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και Σταυρουπόλεως

Μια όμορφη γιορτή, υπό την ευλογία και την έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη και καλαίσθητη κατακόμβη του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, άνοιξε με το χαιρετισμό του Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος π. Γεωργίου Πολυχρονιάδη.

Τη σκυτάλη πήρε η παιδική χορωδία της Μητρόπολης «Μελωδοί της χαράς» η οποία απέδωσε μελωδικά και ενθουσιαστικά παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς και τα έντεχνα τραγούδια «Το αστέρι του βοριά» και
«Τι ζητάς, αθανασία;».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πρωτόλεια εμφάνιση της προχορωδίας «Μελωδάκια της χαράς».

Το ζεστό και πληθωρικό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων σφράγισε την επιτυχημένη παρουσίαση των δυο χορωδιών.

Ακολούθησε ένα αστείο θεατρικό σκετς «Τα σκονάκια» που προκάλεσε γέλια και ευφορία.

Ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι «έκλεισε» την αυλαία της εκδήλωσης, ενώ οι νικητές του ανταμείφθηκαν με έναν σοκολατένιο αγιοβασίλη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας, αφού υπογράμμισε το νόημα της μεγάλης Γιορτής ευχαρίστησε τους συντελεστές και πρόσφερε σε κάθε παιδί ένα όμορφο δώρο, ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι.

150 παιδιά και 200 ενήλικες αναχώρησαν, αφού γεύτηκαν τα νοστιμότατα εδέσματα τα οποία παρέθεσαν οι πατέρες του Ναού τιμώντας την ημέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων