27/03/2021 27/03/2021 Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στην Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο, ο οποίος ευπρεπισμένος, με τις φροντίδες του προϊσταμένου π. Γεωργίου Μίλκα πανηγύρισε το ιερό γεγονός της σωτηρίας του ανθρώπου. Ο Σεβασμιώτατος, στο  κήρυγμά του,...
27 Μαρτίου, 2021 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2021 - 14:13

“Η Ακολουθία των Χαιρετισμών ενέχει παρηγορητικές ιδιότητες”

Διαδώστε:
“Η Ακολουθία των Χαιρετισμών ενέχει παρηγορητικές ιδιότητες”

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στην Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο, ο οποίος ευπρεπισμένος, με τις φροντίδες του προϊσταμένου π. Γεωργίου Μίλκα πανηγύρισε το ιερό γεγονός της σωτηρίας του ανθρώπου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο  κήρυγμά του, υπογράμμισε με έμφαση «τις παρηγορητικές ιδιότητες τις οποίες ενέχει η ακολουθία των Χαιρετισμών, μέσα σε έναν κόσμο αδύναμο να κατανοήσει και να αποδεχθεί το ιερό, το θαύμα, το υπέρλογο.

Η Υπεραγία Θεοτόκος αποκαλύπτει τον κόσμο του Θεού και των Αγίων, αποκαλύπτει τον Χριστό ως φιλάνθρωπο Κύριο».

Η ακολουθία μεταδόθηκε ζωντανά από τη Δημοτική Τηλεόραση (TV100) και από το διαδικτυακό κανάλι της Μητρόπολης.

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων