28/04/2021 28/04/2021 Τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη. «Καθώς προχωρούμε στα γεγονότα των Παθών, είπε ο Σεβασμιώτατος συναντούμε συνεχώς ανατροπές. Σήμερα, μια αμαρτωλή γυναίκα, επειδή αγαπά πολύ, απελευθερώνεται από τον κλοιό της αμαρτίας...
28 Απριλίου, 2021 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 22:24

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως

Τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη.

«Καθώς προχωρούμε στα γεγονότα των Παθών, είπε ο Σεβασμιώτατος συναντούμε συνεχώς ανατροπές. Σήμερα, μια αμαρτωλή γυναίκα, επειδή αγαπά πολύ, απελευθερώνεται από τον κλοιό της αμαρτίας και εισέρχεται στη σφαίρα της αγιότητας υποδεικνύοντας έτσι σε όλους μας ως τρόπο άσκησης την αγάπη.»

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κύριο Δήμο Παπατζαλάκη για την εξαιρετική απόδοση του τροπαρίου της Κασσιανής καθώς επίσης και τον λαμπαδάριο του Ναού .

Παρών ήταν και ο βουλευτής κ. Κούβελας.

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων