29/09/2023 30/09/2023 Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του κτήματος «Λίκνο» στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης. Κατά την έναρξη της Σύναξης, τελέστηκε τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των μακαριστών ιερέων της Μητροπόλεως π. Πολυβίου Πέτρου και π. Νικολάου Μελικίτζε, καθώς και του μακαριστού Γεωργίου Κυρμελή...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2023 - 2:08

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του κτήματος «Λίκνο» στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης.

Κατά την έναρξη της Σύναξης, τελέστηκε τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των μακαριστών ιερέων της Μητροπόλεως π. Πολυβίου Πέτρου και π. Νικολάου Μελικίτζε, καθώς και του μακαριστού Γεωργίου Κυρμελή Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Μ.Χ.Ε. και πρώτου γραμματέως της Μητροπόλεως.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας, αφού αναφέρθηκε σε σημαίνοντα γεγονότα και δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στη Μητρόπολη της Εσπερίας Θεσσαλονίκης, έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και πνευματικές νουθεσίες στους πατέρες ενώ, τόνισε την ανάγκη προβολής της αγάπης και της ενότητας τόσο μεταξύ των κληρικών όσο και μεταξύ των πιστών. Τέλος, αναφέρθηκε σε τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Σύναξη ολοκληρώθηκε με γεύμα για όλους τους ιερείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων