17/01/2021 17/01/2021 Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία μας τιμά τον Καθηγητή της ερήμου, τον Άγιο Αντώνιο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη τελέστηκε με σεμνοπρέπεια και κατάνυξη η Θεία Λειτουργία από τον π. Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο. Ο π. Κωνσταντίνος, μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου, εμβάθυνε στη σκηνή της...
17 Ιανουαρίου, 2021 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2021 - 15:34

Κυριακή των δέκα λεπρών στην Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Κυριακή των δέκα λεπρών στην Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία μας τιμά τον Καθηγητή της ερήμου, τον Άγιο Αντώνιο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη τελέστηκε με σεμνοπρέπεια και κατάνυξη η Θεία Λειτουργία από τον π. Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο.

Ο π. Κωνσταντίνος, μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου, εμβάθυνε στη σκηνή της συνάντησης και θεραπείας των δέκα λεπρών από το Χριστό, παρουσίασε το προφίλ του ευγνώμονος λεπρού και έκανε βαθιές τομές στην ανίατη και άκρως επικίνδυνη «νόσο» της αχαριστίας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων