23/03/2021 23/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας εξέδωσε Εγκύκλιο για την εορτή της 25ης Μαρτίου όπου η Εκκλησία μας εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η Πατρίδα μας τιμάει τη συμπλήρωση των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως.  Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται σε ένα περιστατικό με τον ηγέτη της Επαναστάσεως Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και...
23 Μαρτίου, 2021 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 20:27

“Να ακούσουμε τον Κολοκοτρώνη έστω και στο παρά ένα”

Διαδώστε:
“Να ακούσουμε τον Κολοκοτρώνη έστω και στο παρά ένα”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας εξέδωσε Εγκύκλιο για την εορτή της 25ης Μαρτίου όπου η Εκκλησία μας εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η Πατρίδα μας τιμάει τη συμπλήρωση των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως. 

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται σε ένα περιστατικό με τον ηγέτη της Επαναστάσεως Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τονίζει ότι πρέπει να τον ακούσουμε ακόμα και τώρα όταν τονίζει ότι δεν είναι αγγλόφιλος, γαλλόφιλος ή ρωσόφιλος αλλά ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

Διαβάστε αναλυτικά:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων