18/03/2024 19/03/2024 Στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή της Τυρινής 17 Μαρτίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, αφορμώμενος από την Ευαγγελική περικοπή υπογράμμισε την αξία της συγχωρητικότητας η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό μας στην Βασιλεία των Ουρανών. «Η Κυριακή αυτή...
18 Μαρτίου, 2024 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 19:53

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως για την αξία της συγχωρητικότητας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως για την αξία της συγχωρητικότητας

Στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή της Τυρινής 17 Μαρτίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, αφορμώμενος από την Ευαγγελική περικοπή υπογράμμισε την αξία της συγχωρητικότητας η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό μας στην Βασιλεία των Ουρανών.

«Η Κυριακή αυτή της συγχώρησης μας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα τείχη που μας χωρίζουν από τους άλλους και να ρίξουμε τις γέφυρες της ενότητας. Η μετάνοια, η νηστεία, η αλληλοσυγχώρηση συνιστούν το τρίπτυχο των βασικών εφοδίων για τον ασφαλή διάπλου της θάλασσας της Μεγάλης Σαρακοστής», τόνισε.

Ακούστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη εαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα:

Παρόντες στη Θεία Λειτουργία ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Ρουμπίδης και ο Πρόεδρος του Τοπικού δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Γεράνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων