26/06/2022 26/06/2022 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας του Φιλύρου το οποίο συντροφεύει τους κεκοιμημένους, υπενθυμίζοντας την υπόσχεση της ανάστασης των ψυχών, και παραμυθώντας τους περιλειπόμενους, τελέστηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος σκιαγράφησε με ακρίβεια και πιστότητα το βίο και την άσκηση της Αγίας...
26 Ιουνίου, 2022 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2022 - 10:47

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως για το βίο και την άσκηση της Αγίας Φεβρωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως για το βίο και την άσκηση της Αγίας Φεβρωνίας

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας του Φιλύρου το οποίο συντροφεύει τους κεκοιμημένους, υπενθυμίζοντας την υπόσχεση της ανάστασης των ψυχών, και παραμυθώντας τους περιλειπόμενους, τελέστηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος σκιαγράφησε με ακρίβεια και πιστότητα το βίο και την άσκηση της Αγίας Φεβρωνίας υπογραμμίζοντας το πνευματικό περιβάλλον στο οποίο ανατράφηκε και την αξία του παραδείγματος της ευσέβειας που έλαβε από τους γονείς της.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιερό Παρεκκλήσιο αποτελεί δωρεά του κ. Ιωάννη Ταρασίδη προς τιμήν της μνήμης της συζύγου του Φεβρωνίας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων