26/04/2021 26/04/2021 Το Σάββατο του Λαζάρου 24 Απριλίου 2021 μια παράδοση πάρα πολλών χρόνων συνεχίστηκε και φέτος από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.  Στην αυλή του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου πάνω από 300 άνθρωποι παρέλαβαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα ένα Πασχαλινό Δέμα Αγάπης, για να γεμίσει όσο γίνεται περισσότερο το...
26 Απριλίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 22:17

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως μοίρασε τρόφιμα για το Πάσχα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως μοίρασε τρόφιμα για το Πάσχα

Το Σάββατο του Λαζάρου 24 Απριλίου 2021 μια παράδοση πάρα πολλών χρόνων συνεχίστηκε και φέτος από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. 

Στην αυλή του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου πάνω από 300 άνθρωποι παρέλαβαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα ένα Πασχαλινό Δέμα Αγάπης, για να γεμίσει όσο γίνεται περισσότερο το Πασχαλινό τους τραπέζι.

Κυρίες της Διακονίας Αγάπης της ενορίας αφού ετοίμασαν τα Δέματα, τα προσέφεραν σε πολύ λίγο χρόνο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εκτός από τον Σεβασμιώτατο η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως ευχαριστεί τον κ. Νικολάου και τον κ. Σελεγγίδη από την εταιρεία ΤΙΤΑΝ – που σημαντικά βοήθησε στην προσπάθεια αυτή – οι οποίοι όντας παρόντες, διαπίστωσαν και τα ίδια τους τα μάτια το έργο που επιτελείται από τη Διακονία Αγάπης της Ενορίας.

Επιπλέον η Ιερά Μητρόπολη στο Δελτίο Τύπου ευχαριστεί και τους πολλούς “ανώνυμους”, οι οποίοι είτε από το περίσσευμα, είτε ακόμη περισσότερο από το υστέρημά τους, “γεμίζουν τα χέρια” της τοπικής εκκλησίας για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί σε όσους το χρειάζονται!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων