19/04/2023 26/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη την Λαμπρο-Τρίτη 18 Απριλίου 2023 στα Μετέωρα Πολίχνης όπου ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως. Την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα 17 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα, το...
19 Απριλίου, 2023 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 0:08

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων Πολίχνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων Πολίχνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη την Λαμπρο-Τρίτη 18 Απριλίου 2023 στα Μετέωρα Πολίχνης όπου ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα 17 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα, το οποίο είχε σπεύσει από όλα τα μέρη της Θεσσαλονίκης να αποδώσει τιμή στους λαοφιλείς Αγίους, είπε: «Να θυμάστε ότι είστε παιδιά της Ανάστασης. Να μη φοβάστε! Ο Αναστημένος Χριστός μας περιμένει και μάς προσκαλεί στη χαρά της Νίκης Του!»

Παρόντες στις λατρευτικές ακολουθίες ήταν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης, οι βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, κ. Δημήτρης Κούβελας, κ. Στράτος Σιμόπουλος και οι άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Γεράσιμος Φωκάς Ορφανοτρόφος και ο κ. Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος Έξαρχος.

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων