27/12/2022 27/12/2022 Στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας όπου ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Στέφανου την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022. Ο π. Νεκτάριος Κεμεντζετζίδης παρουσίασε στο κήρυγμα του, την ηρωική μορφή του πρωτομάρτυρα και αρχιδιάκονου Αγίου Στεφάνου. Ο ομιλητής παρέθεσε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Αγίου: τη...
27 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2022 - 15:57

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Εξοχής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Εξοχής

Στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας όπου ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Στέφανου την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

Ο π. Νεκτάριος Κεμεντζετζίδης παρουσίασε στο κήρυγμα του, την ηρωική μορφή του πρωτομάρτυρα και αρχιδιάκονου Αγίου Στεφάνου.

Ο ομιλητής παρέθεσε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Αγίου: τη σοφία, τον ένθερμο ζήλο του, την πύρινη ομολογία του, το από Θεού χάρισμα να κάνει θαύματα.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε ο Δήμαρχος Χορτιάτη – Πανοράματος κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Βουλευτής κ.Θεόδωρος Καράογλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παπανικολάου κ. Διονύσιος Μανωλόπουλος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων