11/02/2023 14/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον κατάμεστο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Συκεών την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. Το Θείο λόγο κήρυξε, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κιζιρίδης ο οποίος ανέλυσε το θεολογικό περιεχόμενο του μαρτυρίου του Αγίου Χαραλάμπους. Στο τέλος της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος...
11 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 2:41

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Συκεών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Συκεών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον κατάμεστο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Συκεών την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Το Θείο λόγο κήρυξε, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κιζιρίδης ο οποίος ανέλυσε το θεολογικό περιεχόμενο του μαρτυρίου του Αγίου Χαραλάμπους. Στο τέλος της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εφημερίους, τους επιτρόπους, τους εθελοντές και τις κυρίες της διακονίας του Ιερού Ναού για την άψογη οργάνωση της πανηγύρεως καθώς και τον πιστό λαό για την πάνδημη παρουσία του στις ιερές ακολουθίες.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, του πανηγυρικού Εσπερινού προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Πατσάνης ενώ, τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Πολυχρονιάδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων