25/06/2021 25/06/2021 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας, το οποίο «φιλοξενείται» εντός του χώρου των Νέων Κοιμητηρίων στο Φίλυρο τελέστηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος, μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, σκιαγράφησε την προσωπικότητα της οσιοπαρθενομάρτυρος Φεβρωνίας υπογραμμίζοντας ιδιαιτέρως τις αρετές της αφιέρωσης...
25 Ιουνίου, 2021 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2021 - 16:05

Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας, το οποίο «φιλοξενείται» εντός του χώρου των Νέων Κοιμητηρίων στο Φίλυρο τελέστηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, σκιαγράφησε την προσωπικότητα της οσιοπαρθενομάρτυρος Φεβρωνίας υπογραμμίζοντας ιδιαιτέρως τις αρετές της αφιέρωσης στο Χριστό, την πίστη της και την παρθενία της. Η Οσία Φεβρωνία σφράγισε την αφοσίωση και την αγάπη της στο Χριστό με το μαρτύριο.

Ο Σεβασμιώτατος μνημόνευσε επίσης με ευγνωμοσύνη την προσφορά του κ. Ιωάννη Ταρασίδη ο οποίος είναι ο δωρητής του ιερού Παρεκκλησίου.

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων