25/08/2020 25/08/2020 Εκδρομική εξόρμηση, στο Πήλιο, με την ευχή και προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα πραγματοποίησαν τα μέλη του Κύκλου Επιστημόνων και Φοιτητριών της Ιεράς Μητροπόλεως, το Σάββατο 22 με Κυριακή 23 Αυγούστου 2020. Η όμορφη συντροφιά απόλαυσε το ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος της Πορταριάς Πηλίου, περιηγήθηκε στα πλακόστρωτα δρομάκια της Μακρυνίτσας, επισκέφθηκε το Βυζαντινό...
25 Αυγούστου, 2020 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 9:37

Στο Πήλιο ο Κύκλος Επιστημόνων της Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Στο Πήλιο ο Κύκλος Επιστημόνων της Μητρ. Νεαπόλεως

Εκδρομική εξόρμηση, στο Πήλιο, με την ευχή και προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα πραγματοποίησαν τα μέλη του Κύκλου Επιστημόνων και Φοιτητριών της Ιεράς Μητροπόλεως, το Σάββατο 22 με Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

Η όμορφη συντροφιά απόλαυσε το ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος της Πορταριάς Πηλίου, περιηγήθηκε στα πλακόστρωτα δρομάκια της Μακρυνίτσας, επισκέφθηκε το Βυζαντινό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος,γεύτηκε τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ και κατέλυσε σε ένα γραφικότατο αρχοντικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κορίτσια γαλουχήθηκαν, μέσα στην αγκαλιά της Τοπικής Εκκλησίας,από τα μαθητικά τους χρόνια στην Ορθόδοξη πίστη και συνδέονται με ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.
Το διήμερο επιστεγάστηκε από το προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας.

Η μοναστική αδελφότητα καθοδηγείται από τον Σεπτό Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, τον Γέροντα Εφραίμ. Στο φιλόξενο και φιλάδελφο Μοναστήρι, τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να ακούσουν συμβουλές φιλοκαλικού περιεχομένου από τη σεβαστή Γερόντισσα Νικοδήμη, να ευφρανθούν πνευματικά στην Ακολουθία του Εσπερινού, αλλά και να γευθούν νοστιμότατα κεράσματα. Με τις καρδιές πεπληρωμένες πήραν το δρόμο της επιστροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων