10/05/2022 11/05/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ανακοινώνει ότι τη Δεύτερα 9 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου προληπτικού ελέγχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος έχει εμβολιαστεί και με τις τέσσερεις δόσεις του εμβολίου και είναι ασυμπτωματικός, ενώ θα παραμείνει σε καραντίνα πέντε ημερών στο...
10 Μαΐου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2022 - 0:16

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ανακοινώνει ότι τη Δεύτερα 9 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου προληπτικού ελέγχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος έχει εμβολιαστεί και με τις τέσσερεις δόσεις του εμβολίου και είναι ασυμπτωματικός, ενώ θα παραμείνει σε καραντίνα πέντε ημερών στο Επισκοπείο.

Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως παρακαλεί τον ευσεβή κλήρο και ευλαβή λαό της τοπικής Εκκλησίας όπως δεηθούν για την ταχεία ανάρρωση του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων