17/12/2020 17/12/2020 Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, επισκέφτηκε τα Κοιμητήρια του Ευόσμου και ιδιαιτέρως, τον τομέα στον οποίο έχουν ταφεί όσοι προσβλήθηκαν από τον Covid 19. Ο Σεβασμιώτατος έψαλε τρισάγιο και προσευχήθηκε για τις ψυχές των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άνιση...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 19:20

Τρισάγιο για τα θύματα του κορωνοϊού στον Εύοσμο

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τα θύματα του κορωνοϊού στον Εύοσμο

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, επισκέφτηκε τα Κοιμητήρια του Ευόσμου και ιδιαιτέρως, τον τομέα στον οποίο έχουν ταφεί όσοι προσβλήθηκαν από τον Covid 19.

Ο Σεβασμιώτατος έψαλε τρισάγιο και προσευχήθηκε για τις ψυχές των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άνιση πάλη με τη λοιμώδη ασθένεια, «αγκάλιασε» προσευχητικά όλους εκείνους, μέρος του ποιμνίου του, που ανεχώρησαν για την αιωνιότητα χωρίς την παρηγοριά της ανθρώπινης παρουσίας.

Ο Σεβασμιώτατος, δεήθηκε και για τους περιλειπόμενους, εκζητώντας για αυτούς την παρηγοριά του Θεού και το έλεός Του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων