30/03/2024 02/04/2024 Στη Β΄ Στάση των Χαιρετισμών που τελέστηκαν στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σίνδο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. «Χαίρε, πύρινε στύλε οδηγών τοις εν σκότει», με σκαλωσιά αυτόν τον στίχο οικοδόμησε ο Σεβασμιώτατος το λόγο του υπογραμμίζοντας την καθοδηγητική παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου....
30 Μαρτίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 21:04

Β΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου

Διαδώστε:
Β΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σίνδου

Στη Β΄ Στάση των Χαιρετισμών που τελέστηκαν στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σίνδο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

«Χαίρε, πύρινε στύλε οδηγών τοις εν σκότει», με σκαλωσιά αυτόν τον στίχο οικοδόμησε ο Σεβασμιώτατος το λόγο του υπογραμμίζοντας την καθοδηγητική παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου.

«Η εικόνα αρύεται από το κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης και την ιστορία της εξόδου του περιούσιου λαού του Θεού. Σύμφωνα με τον υμνογράφο η Παναγία μας είναι η οδηγός μας, ο πύρινος στύλος που φωτίζει και καθοδηγεί τα βήματά μας», πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων