30/01/2022 30/01/2022 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τις ιερατικές οικογένειες της Μητροπόλεως, υποδέχτηκε στο Επισκοπείο τους νέους και τις νέες – παιδιά κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Ανώτατες Σχολές κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021, καθώς και τους...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2022 - 11:32

Βράβευση παιδιών κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Βράβευση παιδιών κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τις ιερατικές οικογένειες της Μητροπόλεως, υποδέχτηκε στο Επισκοπείο τους νέους και τις νέες – παιδιά κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Ανώτατες Σχολές κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021, καθώς και τους αριστούχους μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Νεαπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος, μαζί με τις πατρικές του ευχές για δύναμη, φωτισμό και πρόοδο στην ακαδημαϊκή πορεία των πνευματικών του παιδιών, επέδωσε στον κάθε έναν προσωπικά χρηματικό βραβείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων