13/04/2021 13/04/2021 Για τον φωτογράφο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Νίκο Μαγγίνα ο οποίος εκοιμήθη την Κυριακή Δ’ Νηστειών 11 Απριλίου εξέδωσε Δελτίο Τύπου η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως με τον τίτλο «Ὁ φίλος ἡμῶν… Νικόλαος κεκοίμηται» με το οποίο συμμετέχει στο πένθος του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Διαβάστε: Το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως συμμετέχει ολόψυχα στο πένθος του...
13 Απριλίου, 2021 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 20:28

“Χριστός Ανέστη, σεβαστέ μας φίλε, Νίκο Μαγγίνα”

Διαδώστε:
“Χριστός Ανέστη, σεβαστέ μας φίλε, Νίκο Μαγγίνα”

Για τον φωτογράφο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Νίκο Μαγγίνα ο οποίος εκοιμήθη την Κυριακή Δ’ Νηστειών 11 Απριλίου εξέδωσε Δελτίο Τύπου η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως με τον τίτλο «Ὁ φίλος ἡμῶν… Νικόλαος κεκοίμηται» με το οποίο συμμετέχει στο πένθος του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Διαβάστε:

Το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως συμμετέχει ολόψυχα στο πένθος του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την αιφνίδια απώλεια του Νίκου Μαγγίνα. Συμμερίζεται απόλυτα την θλίψη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος αποχωρίζεται –προσώπω ου καρδία- έναν εκλεκτό συνεργάτη του, έναν αφοσιωμένο συνέκδημο επί τριάντα χρόνια.

Στο πρόσωπο του μακαριστού Νικολάου Μαγγίνα βρίσκει την τέλεια εφαρμογή της η ρήση: «για τη θέση του θα βρεθεί διάδοχος …όχι αντικαταστάτης».

Προπέμπουμε τον αγαπημένο μας φίλο και πολύτιμο συνεργάτη

με την υπόσχεση ότι θα διατηρήσουμε ζωντανή τη θύμησή του και την ευχή:

Χριστός ανέστη, σεβαστέ μας φίλε, Νίκο Μαγγίνα!

Παρατίθενται φωτογραφίες από το αρχείο του Γραφείου Τύπου και ένα ιδιόχειρο χειρόγραφο του μακαριστού δημοσιογράφου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων