17/11/2021 17/11/2021 Η συντακτική ομάδα των Φίλων Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας θυμάται σήμερα τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικαίας κυρό Ιάκωβο, που ξεκίνησε για το ταξίδι του στην αιώνια ζωή ακριβώς 27 χρόνια πριν (1936 – 17 Νοεμβρίου 1994). Γράφουν λοιπόν: Αναπαύου έν ειρήνη αείμνηστε Ιεράρχα Ιάκωβε, υπό την σκιάν του Ιστορικού Καθεδρικού Ναού της Νικαίας του...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 15:39

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο μακαριστός Μητροπολίτης Νικαίας Ιάκωβος

Διαδώστε:
Σαν σήμερα εκοιμήθη ο μακαριστός Μητροπολίτης Νικαίας Ιάκωβος

Η συντακτική ομάδα των Φίλων Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας θυμάται σήμερα τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικαίας κυρό Ιάκωβο, που ξεκίνησε για το ταξίδι του στην αιώνια ζωή ακριβώς 27 χρόνια πριν (1936 – 17 Νοεμβρίου 1994).

Γράφουν λοιπόν:

Αναπαύου έν ειρήνη αείμνηστε Ιεράρχα Ιάκωβε, υπό την σκιάν του Ιστορικού Καθεδρικού Ναού της Νικαίας του οποίου το Σύνθρονον λαμπρός εκόσμησες και λειτούργει άεννάως είς το επουράνιον θυσιαστήριον, μνημονεύων και ημών των περιλειπομένων, των αναμενόντων την συνάντησιν μετά σου και πάντων των έν Χριστώ Αναστάντι κοιμηθέντων, όταν και ημείς ‘ γένοιτο ‘ αρπαγησόμεθα είς υπάντησιν του Κυρίου.

Ιακώβου, αρχιθύτου της των Νικαέων ολκάδος, είη ή μνήμη αγήρως και άληστος!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων