15/07/2022 15/07/2022 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες στο Επισκοπείο ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, συνοδευό­μενος από τον Βουλευτή Ν.Δ. του Νομού κ. Στέργιο Γιαν­νάκη, και τους κ. Βουλευτές Γιάννη Καλλιάνο, Αση­μίνα Σκόνδρα και Αθανάσιο Λιούτα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε καταρχάς τον κ. Υπουργό για την επίσκεψή του ευχόμενος δύναμη στα...
15 Ιουλίου, 2022 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2022 - 20:46

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως υποδέχθηκε τον Στ. Πέτσα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως υποδέχθηκε τον Στ. Πέτσα

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες στο Επισκοπείο ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, συνοδευό­μενος από τον Βουλευτή Ν.Δ. του Νομού κ. Στέργιο Γιαν­νάκη, και τους κ. Βουλευτές Γιάννη Καλλιάνο, Αση­μίνα Σκόνδρα και Αθανάσιο Λιούτα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε καταρχάς τον κ. Υπουργό για την επίσκεψή του ευχόμενος δύναμη στα καθήκοντά του, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στα πλαίσια συνεργασίας και συναλ­λη­λίας Εκκλησίας και Πολιτείας προς όφελος του Ελληνι­κού λαού. Η συζήτηση έγινε σε θερμό και φιλικό κλίμα.

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Σε­βασμιώτατο, υπογράμμισε την σημασία του έργου, που επιτελεί η Εκκλησία στην κοινωνία, και ευχήθηκε δυ­να­μη στο έργο της.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος δώρισε στον κ. Υπουργό εικόνα των τοπικών Αγίων της Μητροπόλεως.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων