16/10/2018 16/10/2018 Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου στηρίζει το 2ο Πανξανθιώτικο Ποδοσφαιρικό Παιδικό Τουρνουά “Σκοράρουμε για το Χαμόγελο”, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση. Το τουρνουά, που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαρικών Σωματείων Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθης Α.Ο και στον αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου Le Chalet (Πηγάδια Ξάνθης) στις 18-19 Οκτωβρίου. Τα...
16 Οκτωβρίου, 2018 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2018 - 10:16

Ι.Μ. Ξάνθης: “Σκοράρουμε για το χαμόγελο”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ξάνθης: “Σκοράρουμε για το χαμόγελο”

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου στηρίζει το 2ο Πανξανθιώτικο Ποδοσφαιρικό Παιδικό Τουρνουά “Σκοράρουμε για το Χαμόγελο”, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση.
Το τουρνουά, που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαρικών Σωματείων Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθης Α.Ο και στον αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου Le Chalet (Πηγάδια Ξάνθης) στις 18-19 Οκτωβρίου. Τα έσοδα από το τουρνουά και τις παράλληλες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων