19/09/2019 19/09/2019 Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου), η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου για τη άνοια και πλέον ειδικά για την εν λόγω νόσο. Με την εθελοντική συνδρομή ειδικού ιατρού Νευρολόγου και Ψυχολόγου θα διενεργηθεί δωρεάν αξιολόγηση μνήμης και λοιπόν νοητικών λειτουργιών με τη χρήση...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 19:17

Η Ι.Μ. Ξάνθης για την Νόσο Αλτσχάιμερ

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Ξάνθης για την Νόσο Αλτσχάιμερ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου), η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου για τη άνοια και πλέον ειδικά για την εν λόγω νόσο.
Με την εθελοντική συνδρομή ειδικού ιατρού Νευρολόγου και Ψυχολόγου θα διενεργηθεί δωρεάν αξιολόγηση μνήμης και λοιπόν νοητικών λειτουργιών με τη χρήση ειδικού ερωτηματολογίου στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Ιατρείου Ξάνθης το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρες 10.00-13.00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων