01/01/2022 01/01/2022 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε παραμονές Πρωτοχρονιάς Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 4 η ώρα το απόγευμα η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στην Παλιά πόλη της Ξάνθης. Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 15:10

Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε παραμονές Πρωτοχρονιάς Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 4 η ώρα το απόγευμα η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στην Παλιά πόλη της Ξάνθης.

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, η γενική γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης, ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Σταμάτης Σταματιάδης αρκετοί άλλοι πολιτικοί άρχοντες καθώς επίσης κληρικοί, ιεροψάλτες και αρκετοί πιστοί τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονας απένειμε χρηματικά βραβεία σε 20 αριστούχους φοιτητές οι οποίοι εισήχθησαν το έτος 2021 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας από το κληροδότημα του Θεόδωρου Ζαλάχα.
Ο Μητροπολίτης Ξάνθης, συνεχάρη τους μαθητές, ευχήθηκε πρόοδο στον καλό αγώνα της γνώσης στη νέα αυτή σημαντική περίοδο της ζωής τους αλλά και σύντομη απαλλαγή από την πανδημία.

ΠΗΓΗ: Μαίρη Δαληκριάδου xanthinews.gr

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων