17/04/2024 17/04/2024 Άσκηση Πυρασφάλειας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”  της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης από την Πυροσβεστική και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. «Άσκηση ετοιμότητας και πυροπροστασίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 17, Απριλίου 2024 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ο “Άγιος Παντελεήμονας” της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης με τη συνδρομή της Μητρόπολης Ξάνθης, της...
17 Απριλίου, 2024 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 17:50

Ξάνθη: Άσκηση Πυρασφάλειας στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ξάνθη: Άσκηση Πυρασφάλειας στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης

Άσκηση Πυρασφάλειας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”  της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης από την Πυροσβεστική και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

«Άσκηση ετοιμότητας και πυροπροστασίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 17, Απριλίου 2024 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ο “Άγιος Παντελεήμονας” της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης με τη συνδρομή της Μητρόπολης Ξάνθης, της διοίκησης της δομής και του Ελληνικό Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης στα πλαίσια της τριήμερης εκπαίδευσης των πυροσβεστικών υπηρεσιών»,  σημειώνει ο Ερυθρός Σταυρός.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων