14/03/2021 15/03/2021 Tο απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 14ης Μαρτίου 2021, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της συγχωρήσεως. Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο οικείος ποιμενάρχης Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του ναού αρχιμ Ιωακειμ Μουκανος , ο πρεσβυτερος π.Σταύρος Πάλλης...
14 Μαρτίου, 2021 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 1:46

Ο Εσπερινός της Συγχώρησης στον Μητροπολιτικό Ναό Ξάνθης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Συγχώρησης στον Μητροπολιτικό Ναό Ξάνθης

Tο απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 14ης Μαρτίου 2021, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της συγχωρήσεως.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο οικείος ποιμενάρχης Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.
Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του ναού αρχιμ Ιωακειμ Μουκανος , ο πρεσβυτερος π.Σταύρος Πάλλης και οι διάκονοι π. Νεκτάριος και π. Δημήτριος.

Τα Αναλόγια του Μητροπολιτικού Ναού πλαισιώθηκαν από τους χορούς του Ιεροψαλτικού Συλλόγου Ξάνθης ”Γρηγόριος ο Πρωτοψάλτης”, με πρωτοψάλτη τον Μουσικοδιδάσκαλο και Καθηγητή της Εκκλησιαστικής Σχολής Ξάνθης κ. Ιωάννη Κατσούλη, καθώς και των Ιεροψαλτών του Ιερού Ναού Ι. Νταβράζου και Χ. Διαφωνίδη.

 

Ακούστε την ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμωνος:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων