28/08/2023 29/08/2023 Παρακολουθήστε τον Πανηγυρικό εορταστικό πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου και την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του, στην κεντρική πλατεία της πόλεως της Ξάνθης.  Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....
28 Αυγούστου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 9:03

Η εορτή του Τιμίου Προδρόμου πολιούχου της Ξάνθης – Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη Λιτανεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Τιμίου Προδρόμου πολιούχου της Ξάνθης – Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη Λιτανεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε τον Πανηγυρικό εορταστικό πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου και την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του, στην κεντρική πλατεία της πόλεως της Ξάνθης.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, Μαρωνείας κ. Παντελεήμων, Μάνης κ. Χρυσόστομος, Φθιώτιδος κ. Συμεών, και ο οικείος Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων