21/06/2022 21/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο επισκέφθηκε στην επισκοπική οικία το απόγευμα της Δευτέρας, 20ης Ιουνίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Άγγελος Κότιος, συνοδευόμενος από τον εντιμώτατο Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Ιωάννη Στεφανάκη, τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Στρατάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Πλευράκη. Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την...
21 Ιουνίου, 2022 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 19:20

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρύτανη Πανεπιστημίου Πειραιώς στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρύτανη Πανεπιστημίου Πειραιώς στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο επισκέφθηκε στην επισκοπική οικία το απόγευμα της Δευτέρας, 20ης Ιουνίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Άγγελος Κότιος, συνοδευόμενος από τον εντιμώτατο Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Ιωάννη Στεφανάκη, τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Στρατάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Πλευράκη. Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Σεβασμιώτατος επεφύλαξε θερμό καλωσόρισμα σε όλους και ευχήθηκε στον κο Πρύτανη το έργο του να είναι πάντοτε προοδευτικό και προς το συμφέρον της Παιδείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων