19/11/2022 19/11/2022 Η διακοπή της κύησης θα είναι το θέμα της τρίτης συνάντησης της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου. Η επόμενη προγραμματισθείσα ομιλία στην Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ., στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας. Ομιλητής θα...
19 Νοεμβρίου, 2022 - 12:15

Ομιλία στην Σχολή Γονέων της Ι.Μ Πέτρας για τη διακοπή της κύησης και την θεολογική προσέγγιση

Διαδώστε:
Ομιλία στην Σχολή Γονέων της Ι.Μ Πέτρας για τη διακοπή της κύησης και την θεολογική προσέγγιση

Η διακοπή της κύησης θα είναι το θέμα της τρίτης συνάντησης της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου.

Η επόμενη προγραμματισθείσα ομιλία στην Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ., στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας.

Ομιλητής θα είναι ο π. Εμμανουήλ Αντωνακάκης, Θεολόγος – κάτοχος master στην Βιοηθική, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η διακοπή της κύησης: Ορθόδοξη θεολογική προσέγγιση».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων