26/04/2023 26/04/2023 Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Νεαπόλεως, ακολουθώντας τα θρησκευτικά μονοπάτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χεροννήσου ξεκίνησε στις 18 Απριλίου 2023 ,την ποδηλατική διαδρομή του από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, καταλήγοντας  στην ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Αρετίου. Οι ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν επίσης στην παλαιά επισκοπή...
26 Απριλίου, 2023 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 10:46

Ποδηλατικές διαδρομές στα μοναστήρια και τα προσκυνήματα του Μεραμπέλλου

Διαδώστε:
Ποδηλατικές διαδρομές στα μοναστήρια και τα προσκυνήματα του Μεραμπέλλου

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Νεαπόλεως, ακολουθώντας τα θρησκευτικά μονοπάτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χεροννήσου ξεκίνησε στις 18 Απριλίου 2023 ,την ποδηλατική διαδρομή του από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, καταλήγοντας  στην ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Αρετίου.

Οι ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν επίσης στην παλαιά επισκοπή στο  χωριό Φουρνή, όπου ο Άγιος Νεομάρτυς Ιωακείμ Επίσκοπος Πέτρας μαρτύρησε από τους Οθωμανούς και στην παλαίφατη Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Καρδαμούτζας.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρετίου, Αρχιμανδρίτης Ευμένιος, φιλοξένησε τους νέους στο πανέμορφο περιβάλλον του Μοναστηρίου, όπου  και τους παρετέθη γεύμα με την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων