24/03/2022 24/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη τέλεσε στο Ηρώο Πεσόντων Νεαπόλεως, Τρισάγιο στη μνήμη πάντων των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως τελειωθέντων εν τη Εθνική Παλιγγενεσία του Γένους ημών, σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές...
24 Μαρτίου, 2022 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 22:04

Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων Νεαπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη τέλεσε στο Ηρώο Πεσόντων Νεαπόλεως, Τρισάγιο στη μνήμη πάντων των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως τελειωθέντων εν τη Εθνική Παλιγγενεσία του Γένους ημών, σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων της πόλεως. Η τελετή ολοκληρώθηκε με ενός λεπτού σιγή και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεαπόλεως κ. Ιωάννης Μηναδάκης και αρκετοί πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων