11/01/2023 11/01/2023 Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν άγνωστοι οι οποίοι δεν δίστασαν να προχωρήσουν στο βανδαλισμό του Καθεδρικού ναού της Ηγουμενίτσας. Οι βάνδαλοι δεν δίστασαν να γράψουν στις μοναδικής αισθητικής ξυλόγλυπτες πόρτες του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους πέτρινους τοίχους της οπαδικά σύμβολα και συνθήματα. Είναι η δεύτερη φορά που η εκκλησία γίνεται...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 19:34

Ανίεροι βανδαλισμοί στον Καθεδρικό ναό της Ηγουμενίτσας με οπαδικά σύμβολα

Διαδώστε:
Ανίεροι βανδαλισμοί στον Καθεδρικό ναό της Ηγουμενίτσας με οπαδικά σύμβολα

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν άγνωστοι οι οποίοι δεν δίστασαν να προχωρήσουν στο βανδαλισμό του Καθεδρικού ναού της Ηγουμενίτσας.

Οι βάνδαλοι δεν δίστασαν να γράψουν στις μοναδικής αισθητικής ξυλόγλυπτες πόρτες του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους πέτρινους τοίχους της οπαδικά σύμβολα και συνθήματα.

Είναι η δεύτερη φορά που η εκκλησία γίνεται στόχος ιερόσυλων βανδάλων, ενώ το τελευταίο τρίμηνο στους ίδιους βανδαλισμούς έχουν προχωρήσει άγνωστοι και στο κάστρο της Ηγουμενίτσας, στο εργαστήρι ΑΜΕΑ της πόλης, στο graffiti που απεικονίζει τον Κολοκοτρώνη και σε πολλά άλλα σημεία.

Φωτογραφία: epiruspost

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων