28/12/2020 28/12/2020 Την ημέρα των Χριστουγέννων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, μαζί με τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, τελέστηκε και η εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Σταύρου Σοκόλη, υιό του ιερέως π. Θεοφάνους, από την Αχλαδιά Φιλιατών. Τη χειροτονία του π. Σταύρου, που υπηρετεί στον Άγιο Δονάτο, τέλεσε μετά...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 13:04

Εις πρεσβύτερον χειροτονία την ημέρα των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Εις πρεσβύτερον χειροτονία την ημέρα των Χριστουγέννων

Την ημέρα των Χριστουγέννων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, μαζί με τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, τελέστηκε και η εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Σταύρου Σοκόλη, υιό του ιερέως π. Θεοφάνους, από την Αχλαδιά Φιλιατών.

Τη χειροτονία του π. Σταύρου, που υπηρετεί στον Άγιο Δονάτο, τέλεσε μετά την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος.

Τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρέστησαν ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης και περιορισμένος αριθμός πιστών, όπως προβλέπει η Κ.Υ.Α.

Ο Σεβασμιώτατος από του ιερού βήματος ευχήθηκε ευλογημένα Χριστούγεννα από τον Θεό και έτη πολλά στους πιστούς και εορτάζοντες της σημερινής ημέρας και στον νεοχειροτονηθέντα Ιερέα να είναι άξιος στην ιεροσύνη του και καλή διακονία εις το Άγιον Θυσιαστήριον του Χριστού μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων