23/02/2021 23/02/2021 Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε η Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλεως της Παραμυθιάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, συνοδευόμενος από τον Γενικόν Αρχιερατικόν Επιτρόπον πρωτοπρεσβύτερον π. Βελισσάριον Σάντα, τον πρωτοπρεσβύτερον π. Βασίλειον Παππάν και χωρίς την παρουσία πιστών. Στην...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 17:58

Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο στον Άγιο Δονάτο Παραμυθίας

Διαδώστε:
Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο στον Άγιο Δονάτο Παραμυθίας

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε η Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλεως της Παραμυθιάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, συνοδευόμενος από τον Γενικόν Αρχιερατικόν Επιτρόπον πρωτοπρεσβύτερον π. Βελισσάριον Σάντα, τον πρωτοπρεσβύτερον π. Βασίλειον Παππάν και χωρίς την παρουσία πιστών.

Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης, η Θεματική Αντιπεριφεριάρχης Ηπείρου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση και ο Αντιδήμαρχος Σουλίου κ. Φώτιος Δημητρίου τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στο τέλος της Δοξολογίας ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους κληρικούς και τους επισήμους έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων