28/09/2022 28/09/2022 Η Ακολουθία του Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε χθες το απόγευμα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας «Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης & Ιάκωβος Ναυπλιώτης». Ο Αγιασμός τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου της Νάξου, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Σχολής. Στο τέλος της...
28 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 21:15

Αγιασμός για το νέο έτος στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Νάξου

Διαδώστε:
Αγιασμός για το νέο έτος στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Νάξου

Η Ακολουθία του Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε χθες το απόγευμα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας «Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης & Ιάκωβος Ναυπλιώτης».

Ο Αγιασμός τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου της Νάξου, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Σχολής. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς τους διδάσκοντες κ. Ιωάννη Κόντε και κ. Δημήτριο Παπάνη και τους διδασκομένους της Σχολής.

Στην ομιλία του ο Διευθυντής της Σχολής κ. Κόντες, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την όλη στήριξή του στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής και τους κληρικούς για την συμμετοχή τους, καλωσόρισε τους πρωτοετείς μαθητές.

Εν συνεχεία, αφού ο λόγος δόθηκε στους σπουδαστές, ο Σεβασμιώτατος τους διένειμε τις σχετικές βεβαιώσεις παρακολουθήσεως των μαθημάτων της παρελθούσης χρονιάς και αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες από την φιλοξενούσα Ενορία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων