03/10/2023 03/10/2023 Την μνήμη του προστάτου Αγίου της Ελληνικής Δικαιοσύνης, Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, τίμησαν οι Δικαστικοί, Εισαγγελικοί και λοιποί λειτουργοί του Πρωτοδικείου Νάξου, καθώς και πολλοί Δικηγόροι του νησιού. Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην Θεία Λειτουργία, η οποία τελέσθηκε από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα, τους τρεις Ιερείς...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 19:39

Οι Νομικοί της Νάξου τίμησαν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Διαδώστε:
Οι Νομικοί της Νάξου τίμησαν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Την μνήμη του προστάτου Αγίου της Ελληνικής Δικαιοσύνης, Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, τίμησαν οι Δικαστικοί, Εισαγγελικοί και λοιποί λειτουργοί του Πρωτοδικείου Νάξου, καθώς και πολλοί Δικηγόροι του νησιού.

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην Θεία Λειτουργία, η οποία τελέσθηκε από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα, τους τρεις Ιερείς του Ναού και τον Διάκονο,  στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερόμενος στην προσωπικότητα του εορταζομένου Αγίου και Πολιούχου των Αθηνών.

Προ της Απολύσεως, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου κ. Μαρία Μάρκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων