30/09/2022 30/09/2022 Τον αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος την Πέμπτη  29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου και της Προέδρου του κ. Μαρίας Μάρκου. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Νάξου κ. Ελευθέριος Αγγελίδης και άπαντες οι εισαγγελικοί, δικαστικοί και λοιποί λειτουργοί...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:32

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου από τον Μητροπολίτη Παροναξίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου από τον Μητροπολίτη Παροναξίας

Τον αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος την Πέμπτη  29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου και της Προέδρου του κ. Μαρίας Μάρκου.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Νάξου κ. Ελευθέριος Αγγελίδης και άπαντες οι εισαγγελικοί, δικαστικοί και λοιποί λειτουργοί και παράγοντές του. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς τους συμμετέχοντες μεταξύ άλλων να εμπνέονται από τους Αρεοπαγίτες προστάτες Αγίους της Δικαιοσύνης, Ιερομάρτυρα Διονύσιο και Ιερόθεο, πρώτο Επίσκοπο Αθηνών και το νέο δικαστικό έτος να είναι ευλογημένο, ειρηνικό και μεστό δικαίων κρίσεων και αποφάσεων.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου κ. Μαρία Μάρκου, η οποία αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ανταπόκριση της προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου, ευχήθηκε καταλλήλως προς όλους όσοι διακονούν στην απονομή της Δικαιοσύνης, «δικαστικούς λειτουργούς και συλλειτουργούς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων