24/08/2019 24/08/2019 Το απόγευμα της Πέμπτης 22ας Αυγούστου 2019, κατόπιν προσκλήσεως του Προϊσταμένου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου Υποπυραγού κ. Καραπαναγιώτη Δημητρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού. Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τόσο τον Προϊστάμενο του Κλιμακίου όσο και τα...
24 Αυγούστου, 2019 - 21:21

Ευλογώντας τους πυροσβέστες της Πάρου

Διαδώστε:
Ευλογώντας τους πυροσβέστες της Πάρου

Το απόγευμα της Πέμπτης 22ας Αυγούστου 2019, κατόπιν προσκλήσεως του Προϊσταμένου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου Υποπυραγού κ. Καραπαναγιώτη Δημητρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού.

Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τόσο τον Προϊστάμενο του Κλιμακίου όσο και τα στελέχη για την θυσιαστική προσφορά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο νησί της Πάρου, ενώ προσέφερε προς ευλογία και ενίσχυσή τους μία Εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων