16/01/2023 16/01/2023 Στην Γαλήνη Νάξου μετέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, όπου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας, Οικ. Τιμολέοντα Αθανασόπουλο και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 19:13

Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά: στη Γαλήνη Νάξου ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά: στη Γαλήνη Νάξου ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Στην Γαλήνη Νάξου μετέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, όπου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας, Οικ. Τιμολέοντα Αθανασόπουλο και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη του 40νθημέρου Μνημοσύνου της αειμνήστου Αικατερίνης Περιάλη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων