14/10/2019 14/10/2019 Την Κυριακή 13-10-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, στα πλαίσια του Επιστημονικού Συνεδρίου “Νικόλαος Μαυρογένης, ο Πάριος Ηγεμών της Μολδοβλαχίας και η εποχή του”, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ιερούργησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Τον Θείο λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας προέστη της Επιμνημοσύνου...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019 - 18:56

Μία πλούσια Κυριακή στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Μία πλούσια Κυριακή στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Την Κυριακή 13-10-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, στα πλαίσια του Επιστημονικού Συνεδρίου “Νικόλαος Μαυρογένης, ο Πάριος Ηγεμών της Μολδοβλαχίας και η εποχή του”, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ιερούργησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας προέστη της Επιμνημοσύνου Δεήσεως η οποία τελέσθηκε για τον Νικόλαο Μαυρογένη και τους οικείους του.

Εν συνεχεία, μετέβη στην Αίθουσα των Νεανικών Συντροφιών του Ιερού Προσκυνήματος, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για την νέα Κατηχητική χρονιά. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη και φώτιση τόσο στους Κατηχητές-τριες όσο και στα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Ακολούθως, μετέβη στο χώρο που πραγματοποιήθηκε το Επιστημονικό Συνέδριο όπου ανακοινώθηκαν τα Συμπεράσματα-Πορίσματα του εν λόγω Συνεδρίου. Στο τέλος τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες εισηγητές και συνεχάρη όλους όσους κοπίασαν για την όλη διοργάνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων