26/02/2024 27/02/2024 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δαμαριώνος Νάξου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος την Κυριακή (Τελώνου και Φαρισαίου) 25 Φεβρουαρίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλασιούμενος από τον οικείο Εφημέριο, Πρωτοπρ. π. Μιχαήλ Παραρά και τους Διακόνους π. Νεκτάριο Σκουλάτο και π. Δαυίδ Καρυτινό. Κατά την...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 0:13

Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στη Νάξο

Διαδώστε:
Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στη Νάξο

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δαμαριώνος Νάξου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος την Κυριακή (Τελώνου και Φαρισαίου) 25 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλασιούμενος από τον οικείο Εφημέριο, Πρωτοπρ. π. Μιχαήλ Παραρά και τους Διακόνους π. Νεκτάριο Σκουλάτο και π. Δαυίδ Καρυτινό.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και προ της Απολύσεως προέστη του 40νθημέρου Μνημοσύνου της αειμνήστου Βασιλικής Μάκαρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων